3 Ağustos 2012 Cuma

Sonic Riders - FULL - Zamunda Torrent - HIZLI indir - Torrent indir - Full Oyun

Sonic Riders (2006) | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 +
 Mevcut
 1.83 GB










Tıpkı daha önceki Sonic oyunları gibi bu oyun da Sonic’i bir yarış karakteri yapmaya çalışmış ve bunda diğerlerine oranla daha başarılı olmuş. Oyunda Babylon diye bilinen efsanevi hırsızlık çetesinin hazinelerle dolu olduğuna inanılan adasının Sonic ve arkadaşları tarafından tekrar keşfedilmeye çalışılması konu alınıyor.

Yarışları kazanmak için sadece hızlı olmanız yetmemekte. Dikkat etmeniz gereken birçok mekanizma var. Bunlardan biri ‘turbo’ diye tabir edilen tuşa basılması gerektiğini haber veren çizelge. Bir diğeri ise kestirme yolları gösteren haritalar. Herhangi bir şeye çarpmanız turbo çizelgenizi sıfırlamanıza sebep olabilir. Bu da birincilik yolunda büyük bir darbe olabilir sizin için.

Oyunda inanılmaz bir hız olduğu için kontroller de bir nebze daha zorlaşıyor. Fakat bu zorluk oyunun gerçekçiliğine de bir artı eklemekte. Bu hız deryasında tek başınıza yüzmek hoş olsa da ‘multiplayer’ modu çok daha eğlenceli. Grafikler de oyunun hızına ayak uydurmakta.

Sonic her ne kadar ‘yarış karakteri’ sıfatını pekiyi taşımasa da bu oyun bu tabuyu yıkmak için ufak da olsa bir umut vermekte.



Minimum Sistem Gereksinimleri;Microsoft Windows 2000 or XP
Intel Pentium III veya AMD - 1.0 GHz
128 MB RAM
3 GB Boş Disk Alanı
640 X 480 - 16 bit (High Colour) Ekran
DirectX: DirectX 9.0c
Ekran Kartı: DirectX 8 - Direct3D Uyumlu Ekran Kartı - 64 MB vRAM




http://www.torrent-oyun.com/spor-yaris/sonic-riders-full-zamunda-torrent-hizli-indir-torrent-indir-full-oyun/?action=dlattach;attach=27089

Yorum Gönder

Credits