2 Ağustos 2012 Perşembe

http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/tom-clancy%27s-splinter-cell-conviction-torrent-indir-hizli-tek-link/

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction [SKIDROW] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 SKIDROW
 Mevcut
 7.74 GB














 Uncharted ve Gears of War tarzı saklanma oyunlarını oldum olası sevmişimdir. Splinter Cell'in bu oyununa bu yenilik getirilmiş. İlk önce oyunun başında size Cover alacağınız yerler büyük harflerle belirtiliyor. Oyun ilerledikçe bu özellik kalkıyor. Artık alışmış olduğunuz varsayılıyor. Ayrıca oyuna Gears of War 2'de olan canlı siper alma imkanı da  eklenmiş. Ajanımız eğer düşmanları ile bire bir kalırsa dövüşebiliyor ama bu özellik Uncharted 2' ye göre çok zayıf kalmış. Ancak, ajanımız eğer bire bir kaldığı sahnelerde etraftaki objeleri düşmanlarını konuşturmak için kullanabiliyor. Mesela, lavaboya gidip düğmeye basarsanız elindeki düşmanını lavaboya öyle bir çarpıyor ki hem lavabo kalmıyor hem de düşmanımızın yüzü.

 Oyunun en büyük özelliği grafiklerinin yenilenmiş olması. Her ne kadar Unreal Engine 3 ile yapılmış olsa da yine de görsellik gözlere hitap ediyor ama Uncharted 2 gibi tavan yapamıyor.

 Oyunda ekran eğer siyah beyaz ise gizliliği yakaladınız demektir. Eğer renkli olursa bu da düşman tarafından görüldüğünüz anlamına geliyor. O yüzden hemen hemen bütün oyunu siyah beyaz oynamak durumundasınız. Ajanımız bir kaç düşman ile başa çıkabiliyor. Ama özellikle hangar da çıkan sürü ile düşman ile başa çıkmak şöyle dursun kaçacak delik aramanız gerekiyor. O yüzden köşe kapmaca oynamaya devam ediyoruz. Bir de hemen belirtelim. Düşmanın en son sizi gördüğü yer hayal olarak sizin siluetiniz ile orada beliriyor. Aklınız varsa oradan uzak durun, çünkü bunun manası bütün kurşunlar oraya yağıyor demek oluyor. Ayrıca tüm düşmanlar ortak olarak oraya doğru gidiyor.

 Elektrik lambalarına susturuculu tabanca ile ateş edip etrafı karartmak güzel bir fikir olabilirdi ama düşmanlarınızın hepsinde el fenerleri var. O yüzden zaman kaybından öteye gitmeyen bir fikir olarak bunu hemen atıyoruz. Ancak, eğlence yada düşmanları o yöne çekmek için yapılabilir. Çünkü düşmanlar seslere karşı çok duyarlılar. Eğer sessiz yürümez ve bir arkadaşımın yaptığı gibi Call Of Duty oynar gibi üzerlerine dalarsanız bu oyunda şansınız hiç yok. Oyun tamamen gizlilik üzerine kurulu bu da normal aslında süper ajan da olsa bir insanın 30-40 kişi ile başa çıkmasına imkan yok. Tom Clancy bunu düşünmüş ve bunu da uygulamaya koymuş. Bu konuda da başarılı olmuş. Her zamanki gibi de kendisini ancak tebrik etmek bize düşüyor.

 Oyunda borulara duvarlara tırmanmak hatta Assassin's Creed 2'de olduğu gibi düşmanlarımızı pencereden çekip atmak gibi opsiyonlar konmuş. Borulara tırmanıp en yüksekten düşmanınızın üzerine düşmeniz ve onu da böylece etkisiz hale getirmeniz sağlanmış.

 Oyunda yine silahlar arada çıkan özel kutulardan mermileri alıp ayrıca silahları upgrade etmeniz de düşünülmüş.

 Konumuz yine gizli ajan ve ABD'ye karşı geliştirilen senaryolardan fazla bu kez ajanımızın özel hayatını konu alıyor. Kızının katili peşinde dolaşan ( Sam Fisher ) ajanımız kendisini bekleyen bir çok sürprize de hazırlıklı kalmak durumunda oluyor.
 Oyunun en büyük eksisi tek kişilik oynanış süresinin kısalığı ortalama 5-6 saat gibi bir süre de oyunun tek kişilik senaryosu bitiyor. Ama çoklu oyuncu da COOP imkanı sağlanmış bu da oyunun oynanabilme süresini oldukça arttırıyor. COOP bölümlerinin çok zevkli olduğunu sizlere hemen belirtmeliyiz.



Minimum Sistem Gereksinimleri;İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
 İşlemci: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz
 RAM: 1.5 GB Windows XP; 2 GB Windows Vista / 7
 HDD: 10 GB
 Ekran Kartı: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800/ATI Radeon X1800)
 DirectX: 9.0c / 10





http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/tom-clancy%27s-splinter-cell-conviction-torrent-indir-hizli-tek-link/?action=dlattach;attach=26632


Yorum Gönder

Credits