2 Ağustos 2012 Perşembe

Arcania: Gothic 4 [RELOADED] - FULL - Zamunda Torrent - FullOyun indir - Torrent

Arcania: Gothic 4 [RELOADED] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 RELOADED
 Mevcut
 7.91 GB
Arcania Gothic 4 - Trainer - Hile Programı - v1.0 Plus +7















Her ne kadar sekiz adet yetenek bulunsa da en azından demo için diyebilirim ki, maalesef bu yetenekler sadece fiziksel özellikleri geliştirmek amacı ile kullanılıyor. Yani oyunda bir diplomasi veya ikna etme olayı yok. Diyaloglarda, verdiğiniz yeteneğe göre yeni çıkan cümle seçimleri mevcut değil.

Oyunun ara yüzü de oldukça basit, alt kısımda soldan sağa doğru on adet quick slot mevcut, ortasında bunları beş beş ayıran sağlık, stamina ve mana çubukları ve bu üçlünün altında da tecrübe çubuğu bulunuyor. Üst sol köşede mini haritamız var. Burada yapmakta olduğumuz görevin nerede olduğunu gösteren bir işaret olduğu gibi harita üzerinde kendiniz de istediğiniz bir noktayı işaretleyebiliyorsunuz. Elinizde bir silah yokken, aldığınız silahlar direk elinize ve quick slota yerleşiyor. Ayrıca yine üzerinizdeki herhangi bir bölgede (kol, bacak, gövde, vs.) bir zırh yoksa karakterimiz otomatik olarak o zırhı giyiyor. Quick slotlarla ilgili bir farklılık da ilk iki slottan birincisine sadece yakın dövüş silahlarını, ikincisine de sadece menzilli silahları koyabiliyorsunuz. Başka hiçbir nesneyi buraya koymanıza izin verilmiyor. Büyülerde ise söyleyebileceğim fazla bir şey yok. Demoda oyunun sonlarına doğru sadece lightining büyüsü yapabiliyorsunuz, onu da öğrenek değil parşomen yardımı ile.

Oyunda gece ve gündüz dönümleri mevcut. Işıklandırmalar günün saatine göre güzel ayarlanmış, ancak söylemeliyim ki gece görüntüsü yukarıda bahsettiğim gündüz görüntüsünden daha iyi.

Savaş sistemi, bahsettiğim üzere eski oyunlara nazaran daha kolay. Düşmanlarımız, en azından demo boyunca karşımıza çıkanlar, kalabalık bir şekilde gelmediği sürece bizimle aşık atacak değerde değiller, öyle ki savaş sırasında savunma kullanmaya çok ihtiyaç duymuyorsunuz. Sağlığınızı yerine getirmek için bir şeyler yerken veya iksir içerken bile kılıç sallayabiliyorsunuz ve hatta ateş topu büyüsünden takla atarak kurtulabiliyorsunuz.

Eskiden Nasıldın Bilmiyorum, Ama Şimdi Çok Kötüsün

Başında da söylediğim gibi Gothic serisini yakından takip eden birisi değilim, bundan önceki oyunları sadece nasılmış diye bakmak amacı ile oynayıp yarısına gelmeden bıraktım. Bu söylediklerimden şunu anlamayın ki bu yazıyı herhangi bir ön yargı ile yazdım. Bugüne kadar mükemmel ile rezalet arasında birçok RPG oyunu oynayan birisi olarak, her oyunun, özellikle de RPG oyunlarının yapımındaki emeğe saygı duyarım. Gothic IV Arcania için çok kötü bir oyun diyemem, piyasaya çıkmış oyunlarla karşılaştırınca bu gerçekten büyük haksızlık olur, ama şunu söyleyebilirim ki artık Mass Effect, Dragon Age tarzı oyunlar ortalığı kasıp kavururken bu kadar eksiği olan bir oyunun çok beğenilmesini de hiç bir oyun yapımcısı beklemesin lütfen. Elbette buradaki fikirlerim sadece kısa bir demo üzerine oluşturulmuş fikirler, oyunun kendisi belki de uzun süre oynayınca daha bir hoş gelebilir ve bunu ekim ayında görebileceğiz, fakat Joowood ve Spellbound’un RPG oyunlarını oyun yapan o detayaları bir an önce hesaba katması lazım, yoksa şimdiden alıp başını giden Bioware’in ardından daha çok koştururlar.



Minimum Sistem Gereksinimleri;OS: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Pentium 4 3.2 GHz / AMD Athlon 3500+
RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista / 7)
Ekran Kartı: Ati Radeon 1800XT / Nvidia Geforce 6800
vRAM: 256 MB
HDD: 8 GB



 http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/arcania-gothic-4-(reloaded)-full-zamunda-torrent-fulloyun-indir-torrent/?action=dlattach;attach=27167

Yorum Gönder

Credits